| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2015 | ||||||
| vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Dobrý
Kniha v dobrém stavu, první bílá stránka uvnitř má na sobě hnědé flíčky, všechny ostatní stránky naprosto v pořádku, viz fotografie. Titulní stránka obálky mám malinko roztřepený okraj viz fotografie.
| kniha | 490 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 65 Kč |
| Zásilkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Police nad Metují (Náchod) | 0 Kč |
| Po domluvě se lze domluvit na předání Police nad Metují + 10 km | |
stav: TOP STAV
| kniha | 280 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
stav: Úplně nová
| kniha | 444 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| osobní předání – Ponava (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Pěkný stav jako nova
| kniha | 280 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
stav: velmi dobrý
lehce ohnuté rohy
| kniha | 380 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
| Zásilkovna | 93 Kč |
| Balíkovna | 80 Kč |
| osobní předání – Zlín | 0 Kč |
stav: jako nová
| kniha | 300 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Mladá Vožice (Tábor) | 0 Kč |
| Podle domluvy lze předat v Táboře, příležitostně v Praze, Jablonci či Liberci. | |
stav: viz dále
Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur, brožovaná, běžný stav, překlad Eliška Tersago, 256 stran
| kniha | 300 Kč |
| Zásilkovna | 99 Kč |
| Balíkovna | 99 Kč |
| osobní předání – Mělník | 0 Kč |
| Knihkupectví Želví doupě, Ostruhova 58 Mělník - po potvrzení připravené objednávky | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin.
Prodáno 27krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)