rok vydání | 1991 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 2. | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
1991 Stav: Dobrý
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová
Perfektní stav knihy, jako nová.
Ve své knihovně nabízím více knih, tak mrkni, ať to máš za jedno poštovné :-)
https://www.trhknih.cz/uzivatel/profil/natanata12
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
Balíkovna | 90 Kč |
osobní předání – Hostivař (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč |
1) Praha (metro A) - Skalka, Depo Hostivař, Záběhlice; 2) Jičín a okolí; 3) Možnost po vzájemné domluvě předání knihy na jiném místě. |
stav: Běžná opotřebení
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Mikulov (Břeclav) | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Rumburk 1 (Rumburk, okr. Děčín) | 0 Kč |
osobní předání – Šluknov (Děčín) | 0 Kč |
osobní předání – Varnsdorf (Děčín) | 0 Kč |
stav: výborný
nepoškozena, bez vad
kniha | 124 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Hradec Králové | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha zmiňuje vznik a vývoj štědrovečerních jídel, uvádí sváteční recepty a nápoje, recepty na cukroví a také se dotkne vánoční výzdoby a ozdob na stromeček. Rozsáhle popisuje i recepty z národních vánočních specialit např. z americké, anglické, argentinské, brazilské kuchyně a dalších. Doplněno barevnými fotografiemi.
Prodáno 6krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)