Moje hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé

Perokresby: J. Běhounková ; Barev. fot.: J. Chmel ; Fot.: F. Pekař a J. Otto

Teplá kuchyně
nakladatel SZdN
rok vydání 1961
vydání 6., zcela přeprac. vyd.
místo Praha
stran 339
rozměry
poznámka [4] s. příl. 6 barev. obr. příl. [13] s. fot. příl.

Po úvodních kapitolách o výživné hodnotě různých potravin, jejich uskladnění i ošetření, přípravě a úpravě teplých pokrmů, zásadách správného stolničení a sestavování jídel obsahuje publikace 993 receptů na přípravu vývarů a polévek, teplých omáček a krémů, vaječných, zeleninových, houbových, sýrových a tvarohových jídel. Každý recept je označen i dobou nutnou ke zhotovení pokrmu.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Cena knihy
(5)
Dejvice, Staré Město
180 Kč

stav: nepoužívaná, jako nová

kniha 180 Kč
zaslání poštou není možné
osobní předání – Dejvice (Praha)  0 Kč
osobní předání – Staré Město (Praha)  0 Kč
(247)
Jablonec nad Nisou
99 Kč

stav: bez vrchního papírového přebalu, desky ohmatané

první strana (před obsahem) poškozená

kniha 99 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  63 Kč
Zásilkovna  65 Kč
osobní předání – Jablonec nad Nisou  0 Kč
250 Kč

stav: kniha dobře zachovalá,pěkná

papírový přebal zachován,ale dosti opotřebený, dobrý tip pro dárek milovníkům labužnických i klasických pokrmů

kniha 250 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  75 Kč
Zásilkovna  75 Kč
(1504)
Šemanovice
250 Kč

stav: Dobrý

K2116
Originální papírový přebal, na několika místech natržen.

kniha 250 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  90 Kč
osobní předání – Šemanovice (Kokořín, okr. Mělník)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


Sulika 11. 11. 2018
Velmi obsáhlá kniha kuchařských receptur teplé kuchyně, která obsahuje 993 propracovaných a ověřených receptur. Knihu napsal nejlepší šéfkuchař 20. století V. Vrabec, který vařil v nejlepších hotelích v ČSSR i ve světě a pořádal i kuchařské kurzy. Jeho recepty tradíční české kuchyně nebyly překonány a stále se používají. Autorovi se přezdívá král tradiční české kuchyně.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy