| jazyk | slovensky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2025 | ||||||
| vydání | 1 | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Časopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnú kuchyňu. Prvou kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit veľmi obľúbená! 0V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...), bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj úplní začiatočníci (napríklad na domácu pastu, cesto na pizzu, gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska alebo Sicílie ... a samozrejme nechýbajú ani preslávené talianske dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá kapitola je uvedená dvojstránkou, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.), čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii atď.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)