Jiří Jindra, Gerhard Spitzer, Adolf Zámečník, ilustrace František Šetek
jazyk | česky, slovensky | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
edice | Živočišná výroba | ||||||||||
rok vydání | 1974 | ||||||||||
vydání | 1. | ||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Učebnice seznamuje se základními principy moderního konzervování potravin, s hygienickým získáváním a ošetřováním masa, mléka, drůbeže, vajec, zvěřiny a ryb. V oddíle praktických cvičení podrobně popisuje způsoby vyšetřování jatečných zvířat, mléka, konzerv, tuků, polotovarů a hotových jídel. Další kapitoly jsou věnovány technologii zpracování potravin a laboratorním metodám jejich vyšetřování.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)