nakladatel | Došel karamel |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
stran | 186 |
rozměry | 25 cm |
ISBN | 978-80-906434-5-1 (váz.) |
Když Martina začala vařit bezlepkově (a jak sama říká, nešlo o zcela dobrovolný krok), marně hledala kuchařku, která by ji provedla běžnými životními situacemi bez lepku a zároveň bez použití předmíchaných bezlepkových směsí. Spolu se zaváděním první pevné stravy dcerce Johance, tak také experimentovala se zaváděním úplně nových ingrediencí jim dospělým. Došla nakonec k závěru, že kuchyně bez lepku může být mnohem bohatší než konvenční pšeničná a člověk si ji může opravdu užít. Ať už je alergik nebo ne.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.