| rok vydání | 2017 | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
| kniha | 105 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
stav: Nová
| kniha | 150 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 85 Kč |
stav: Hezky
| kniha | 180 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 85 Kč |
| osobní předání – Klánovice (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Šestajovice (Praha-východ) | 0 Kč |
| osobní předání – Vysočany (Praha) | 0 Kč |
| Freyova 5/236 Praha 9 | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Když Martina začala vařit bezlepkově (a jak sama říká, nešlo o zcela dobrovolný krok), marně hledala kuchařku, která by ji provedla běžnými životními situacemi bez lepku a zároveň bez použití předmíchaných bezlepkových směsí. Spolu se zaváděním první pevné stravy dcerce Johance, tak také experimentovala se zaváděním úplně nových ingrediencí jim dospělým. Došla nakonec k závěru, že kuchyně bez lepku může být mnohem bohatší než konvenční pšeničná a člověk si ji může opravdu užít. Ať už je alergik nebo ne.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)