jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2016 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2016 Stav: Dobrý, lehké oděrky. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 197 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody, papírová vazba, pěkný stav, mnoho fotografií, 224 strany, překlad Jiřina Stárková
kniha | 110 Kč |
Zásilkovna | 99 Kč |
Balíkovna | 99 Kč |
osobní předání – Mělník | 0 Kč |
Knihkupectví Želví doupě, Ostruhova 58 Mělník - po potvrzení připravené objednávky |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)