Kniha Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život. Průvodce prastarým světem kultivování potravin. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 2021
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Grada
místo Praha
stran 272
rozměry 25 cm
ISBN 978-80-271-3152-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(54)
Karlín, Nové Dobrkovice, Smíchov
360 Kč

stav: jako nová

kniha 360 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Karlín (Praha)  0 Kč
osobní předání – Nové Dobrkovice (Český Krumlov)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

6 zájemců

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu.Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.

Historie prodejů

Prodáno 2krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)