rok vydání | 2022 | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 1. | ||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal do kuchařky, nad níž zaplesá nejedna duše strávníka-čtenáře. Nechybí ani devět speciálních menu jako třeba „Knedlíkové nebe“, „Trhni si“ (věnováno trhanému masu) nebo menu inspirované M. D. Rettigovou. Nádherné fotografie jídel jsou doprovázeny ilustracemi uměleckého dua Tomski&Polanski.
Prodáno jednou za cenu 250 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)