jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2013 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Skriptum je primárně určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie II (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin živočišného původu II (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie I (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek).
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)