Kniha Výroba potravin rostlinného původu - Zpracování obilovin - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
jazyk česky
rok vydání 2013
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
stran 304
ISBN 978-80-7454-278-7

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Skriptum je určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie I (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin rostlinného původu I (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie II (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek).

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)