nakladatel | Omega |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 256 |
ISBN | 978-80-7390-498-2 |
Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná "australská královna čokolády", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý, minimálně používaná
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
osobní předání – Tovačov I-Město (Tovačov, okr. Přerov) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Dubeč (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Stará Boleslav (Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, okr. Praha-východ) | 0 Kč |
Na Černém Mostě a v Dubči jsem schopná předávat ideálně po domluvě cca v průběhu týdne, v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi většinou ihned. Lokalita Černý Most platí i pro širší okolí na Praze 9, ideálně na metru B. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.