| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2006 | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Ke kuchařské knize třetího tisíciletí patří i nové technologie přípravy jídel v tlakových hrncích nebo v mikrovlnných troubách. Přínosem jsou i obrázky postupných kroků při vaření, pečení a zdobení a mnoho praktických rad, podle kterých je možné s trochou fantazie tvořit další nová jídla a obohatit tak pestrou nabídku kuchařského umění. V části Moučníky prezentujeme současné moderní cukrářské a pekařské postupy, ale i zdobení výrobků a vzhledovou úpravu talířů. Najdete tu jednoduché a přesto chutné a pěkné dorty, koláče, zákusky a jiné pamlsky. Přejeme vám mnoho úspěchů při přípravě jídel podle této kuchařské knihy.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)