jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2016 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2016 Stav: Velmi dobrý
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová, nečtená
kniha | 65 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 91 Kč |
Zásilkovna | 94 Kč |
Balíkovna | 55 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Předání: metro B nebo A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po domluvě. Obvykle brzo ráno, odpoledne až večer. |
stav: nová
Při nákupu dvou knih, třetí kniha do 55,- Kč ZDARMA -
- tu nepřidávejte do košíku, jen uveďte její název ve zprávě.
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 98 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
Vinohrady - KFC u zastávky tramvaje I.P.Pavlova. Zastávka tramvaje Bruselská. |
stav: Nova, nectena
kniha | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Žižkov (Praha) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
V Praze mohu přijet na jakékoli místo v dosahu veřejné dopravy. |
stav: výborný
kniha | 111 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Hradec Králové | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky. Autor předestírá pojem restaurace jako sociologický fenomén doby, který ilustruje zajímavými příběhy z gastronomického prostředí, v nichž vystupuje například Émile Zola, Joseph Roth, Edward Hopper nebo Robert Walser. Poučeně a s vtipem líčí také konkrétní příběhy číšníků, slavných kuchařů i samotných restauratérů, věnuje se proslulým podnikům a jejich historii, uvádí desítky proslavených pokrmů a receptů. Jeho pozornosti neuniká ani pozadí vnějšího společenského pozlátka, tj. těžká práce a špatné výdělky obsluhy, jejich různorodé slabosti a zlozvyky, jakož i negativní hygienické poměry. Přechází z jednoho kontinentu na druhý, aby zachytil vývoj a zvyky spojené s gastronomií ad.
Prodáno jednou za cenu 59 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)