| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2022 | ||||||
| vydání | 1 | ||||||
| Zobrazit více
 | |||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Co dělat při onemocnění střev, potížích s vyprazdňováním, nepříjemném nadýmání, potravinové intoleranci či nadmíře břišního viscerálního tuku? Tato jednoduchá a jasná knížka známého německého autora vám srozumitelně vysvětlí, co je pro naše zažívání vhodné a co ne. Základ vychází samozřejmě ze správného stravování a trávení, ale možná vás překvapí i zajímavá fakta o propojení střev a mozku. Najdete zde snadno uplatnitelná doporučení, která vám mohou hodně pomoct s případnými zdravotními problémy, aniž byste museli běhat po doktorech.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
													
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)