rok vydání | 2022 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 1 | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Na čtyřech stech stranách najdete padesát receptů v pěti kapitolách, které jsou zachyceny na téměř šesti stech strhujících fotografiích Marie Bartošové. Ty vás mimo jiné zasvětí do přípravy moravských koláčů a povidlových buchet, pravých francouzských briošek, čokoládového pain au chocolat nebo croissantů z takového množství másla, až se srdce zastavuje. Naučíte se připravit vesnický pomalu kynutý chléb i chléb bez hnětení, škvarkové placky, osm druhů toustového chleba i rohlíky s oříškovým máslem. Smažených koblih a donutů z celého světa v knize najdete rovnou desítku. Do této knihy jsem dal velký kus svého srdce, třicet let praxe a zkušeností a výsledkem je jedinečná kuchařka, která potěší všechny vaše smysly.
Prodáno 27krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)