Kniha Technologie cukrovinkářské výroby - 2. [díl Určeno techn. kádrům cukrovinkářského prům., učeb. pomůcka studentům na odb. školách a fakultě potravinářské technologie. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Autoři:] A.L. Rapoport, A.L. Sokolovskij ; Z rus. orig. Technologija konditerskogo proizvodstva přel. Emanuel Ruprich

jazyk česky
rok vydání 1956
vydání 1. vyd.
Zobrazit více
nakladatel SNTL
místo Praha
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(286)
Kutná Hora-Vnitřní Město
599 Kč

stav: Zachovala

kniha 599 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Kutná Hora-Vnitřní Město (Kutná Hora)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno jednou za cenu 699 Kč.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)