Kniha Culinaria Itálie - kulinární průvodce - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé

redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell

jazyk česky
rok vydání 2006
vydání 1. vyd.
Zobrazit více
nakladatel Slovart
místo Praha
stran 496
rozměry 32 cm
poznámka il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim.
ISBN 80-7209-792-X (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(32)
Mariánské Lázně
300 Kč

stav: Jako nová

Mariánské Lázně, sleva z 350.

kniha 300 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
osobní předání – Mariánské Lázně (Cheb)  0 Kč
(21243)
Liberec I-Staré Město
373 Kč

stav: viz dále

2006 Stav: Dobrý, až velmi dobrý

kniha 373 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(14241)
285 Kč

stav: zachovalý

bez přebalu

kniha 285 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  222 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(820)
Liberec V-Kristiánov
329 Kč

stav: Velmi dobry

kniha 329 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Liberec V-Kristiánov (Liberec)  0 Kč

Sháním tuto knihu

6 zájemců

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to vzrušující cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates - sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé… Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin. Jídlo vždy patřilo k italskému umění žít, italská kuchyně je stejně jako všechny velké a dokonalé věci prostá, avšak nekonečně vynalézavá, poskytující slovy neuchopitelné požitky. Kniha vedle milovníků italské kuchyně jistě nadchne všechny ostatní, kteří dokáží ocenit výborné a kvalitní jídlo.

Historie prodejů

Prodáno 4krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Související knihy


Poslední navštívené (vypsat vše)