Kniha Proč se klepou řízky - chemie v kuchyni - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 2023
vydání 2.
Zobrazit více
nakladatel Dokořán
místo Praha
stran 181
rozměry 21 cm
ISBN 978-80-7675-086-9 (váz.)

Prodám tuto knihu

Toto vydání nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Je k dispozici vydání z roku 2008

Sháním tuto knihu

3 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Informace pro laiky o jídle a vaření z pohledu chemika a potravinářské chemie.Autor knihy - profesor biochemie - představuje srozumitelně a vtipně široké čtenářské veřejnosti chemickou stránku vaření i chemické složení běžně konzumovaných potravin. V jednotlivých kapitolách se nejen dozvíme, co jíme a jaké chemické reakce probíhají při vaření a dalších úpravách pokrmů, ale také spoustu zajímavostí, užitečných rad a tipů - např. čemu je lepší se při stravování vyhnout. Kniha je doplněna tabulkami s přehledem aditiv ("éček"), jejich kódy, popisem původu a technologické funkce.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)