Kniha Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel
nakladatel Eminent
rok vydání 2014
ISBN 978-80-7281-477-0

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(30)
150 Kč

stav: jako nová

Kniha v pevné vazbě

kniha 150 Kč
Zásilkovna  79 Kč
(3)
Hradec Králové
79 Kč

stav: v podstatě nová

kniha 79 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  89 Kč
osobní předání – Hradec Králové  0 Kč
Možné osobní předání v Hradci Králové.
(39)
Přerov I-Město
70 Kč

stav: nová

kniha 70 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  75 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
osobní předání – Přerov I-Město (Přerov)  0 Kč
(2950)
Řeporyje
50 Kč

stav: Naražený roh

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  85 Kč
osobní předání – Řeporyje (Praha)  0 Kč
(327)
90 Kč

stav: Velmi dobrý

kniha 90 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  94 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
(48)
Česká Třebová
99 Kč

stav: nová

mono jako dárek

kniha 99 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  94 Kč
osobní předání – Česká Třebová (Ústí nad Orlicí)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


VISTA 14. 01. 2020
Více jak stovka receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti, zlepší vaše zdraví, zvýší vitalitu a životní energii.

Raw Food

Syrojedení – vitariánstvi je jednoduše forma stravování bez tepelného připravování. Příprava jídel probíhá mixováním, klíčením, vysoušením do 42 stupňů C a všechny tyto procesy dokážou připravit pokrmy, které na první pohled vypadají jako ty, na které jste zvyklí z kuchyně tradiční. Rozdíl je však ve složení a v jejich přípravě.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy