| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2023 | ||||||
| vydání | 1 | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Knížka populárně-naučnou formou seznámí čtenáře s konopím jako surovinou pro vaření. Na začátku každé kapitoly je vysvětlující text, který nastíní z různých úhlů pohledu proč je důležité věnovat pozornost lidskému endokanabinoidnímu systému. Následují tematicky řazené recepty, které naučí jak konopná semínka, olej, mouku nebo protein zařadit do každodenního jídelníčku a jak obměnit běžná jídla. Cílová skupina jsou rodiny středního věku se středními a vyššími příjmy, které se zajímají o zdravou výživu, které zároveň disponují dostatečnými finančními prostředky nebo jsou alespoň ochotni investovat do svého zdraví. Nejedná se primárně o vegetariány, ale protože aktuální trend doporučuje snižovat spotřebu masa ve prospěch jiných zdrojů kvalitních bílkovin, také naše cílová skupina tíhne ke snižování podílu masité stravy ve svém jídelníčku. Proto je kuchařka koncipovaná jako vegetariánská a maso v ní bude pojednané v jedné samostatné kapitole. Všechny ostatní recepty budou využívat jiné zdroje bílkovin.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)