Milan Čapek, předmluva R. Kohout
| edice | Knižnice potravinářského průmyslu ; sv. 31 | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 1951 | ||||||||
| vydání | 1. vyd. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Zahrnuje celou cukrovinářskou a čokoládovnickou výrobu. Pojednává o výrobě cukrovinek všeho druhu, trvanlivého pečiva, kakaa a čokolády, seznamuje se základními vlastnostmi surovin, výrobních pochodů a jakosti výrobků. Byla sepsána s přihlédnutím k současnému stavu výrobních method, ale bez přesných výrobních návodů a technologických podrobností. Zvláštní pozornost je věnována kakaovým bobům, a to od jejich původu až k hodnocení v továrně.
Prodáno jednou za cenu 390 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)