[z italského originálu ... přeložila Klára Žejdlová]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2008 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Těstoviny Již od starověku charakterizovaly středomořskou kuchyni. Římané převzali zřejmě od Řeků výrobu lagane slabých nudlí, které se smažily nebo vařily. Jako první začali těstoviny sušit Arabové: trie z tvrdé pšenice ve tvaru provázků dovezli poprvé do Palerma. První zmínka o maccheroni je z Janova z roku 1279. Sušené, čerstvé, zapékané, plněné - nápadité recepty jídel, jejichž základ tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono Údaje o době vaření, o náročnosti a nejvhodnějším víně, jak je v Itálii zvykem Lákavé fotografie, zajímavosti a užitečné rady týkající se surovin, pomůcek a nejlepšího způsobu přípravy
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)