jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2014 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Skriptum Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení I. obsahuje návody do cvičení předmětu Potravinářská technologie a biotechnologie I, Technologie výroby potravin rostlinného původu I a Speciální potravinářská technologie II. Pro zjednodušení a větší přehlednost textu je, pokud není uvedeno jinak, pro hodnoty standardně vyjadřované v hmotnostních procentech % (w/w) používán zkrácený zápis %. Text skripta je psán podle Nového akademického slovníku cizích slov A – Ž, který doporučuje využívat progresivní způsob psaní, proto jsou v textu používány přípony -áza pro enzymy a -óza pro sacharidy atd. Při zpracování textu byly použity postupy doporučované Českými technickými normami. Čerpáno bylo také z legislativy ČR a EU ve stavu platném k září 2013. Použity byly také standardy, které v době zpracování textu již nebyly platné, ale při demonstraci principů testování kvality surovin zaujímají nenahraditelné místo.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)