Michael Schlaipfer, překlad Alena Bezděková
| edice | Presco Books | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2017 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Atraktivní a veskrze inspirativní moderní kuchařská kniha: "kulatá revoluce" - tradiční pokrm v novém kabátě! Kulatá revoluce:profesionální tipy Michaela Schlaipfera – dokonalé knedlíkové štestí a kulinářské zážitky překypující překvapeními… Novinky z domoviny knedlíku: kapustové knedlíky s křenovou pěnou, knedlíky ze sivena s pěnou z pšeničného piva, vepřová pečeně trochu jinak, chlebové suflé s liškami, brioškový knedlík s kachním kompotem… Inspirace zahraniční kuchyní:ravioli z houskových knedlíků s parmezánovou pěnou, doublepotatoewhopper, tyrolský šiškebab, noky se smaženou cibulkou a jehněčím ragú, lasagne z preclíkových knedlíku ve skle, knedlíky plněné kuřecím masem po asijsku… Knedlíkové tapas a spol.: lanýžové knedlíky z čerstvého sýra v pumperniklovém kabátku, knedlícky z lososa s paprikovou marmeládou, knedlíčky z husích jater s čokoládou, rýžové knedlíčky s asijským salátem, krabí knedlíčky v těstovém kabátku s mangovým krémem… Není knedlík jako knedlík:tvarohové knedlíky s rumovou zmrzlinou s rozinkami, knedlíky z makového creme brulée, ubrouskový knedlík z perníčku se zmrzlinou z pečených jablek, boulette suzette
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)