| jazyk | česky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2014 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. Popsány jsou technologie jednotlivých výrob včetně charakteristiky výrobků.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)