rok vydání | 2016 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 2. aktualizované | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2016 Stav: Velmi dobrý
kniha | 219 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Nová
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – České Budějovice 2 (České Budějovice) | 0 Kč |
Předání Hluboká nad Vltavou,České Budějovice |
stav: Nova
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 133 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 130 Kč |
stav: nová
bez použití, úplně nová
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
stav: perfektní - úplně nová
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Balíkovna | 85 Kč |
osobní předání – Břevnov (Praha) | 0 Kč |
případně Dejvice nebo Praha 1 |
stav: nova
kniha | 250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
osobní předání – Hluk (Uherské Hradiště) | 0 Kč |
stav: Nová.
kniha | 300 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Mohelnice (Šumperk) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 110 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Vsetín | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
osobní předání – Kostelec nad Labem (Mělník) | 0 Kč |
osobní předání – Letňany (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Střešovice (Praha) | 0 Kč |
Praha |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií. „Za tuto dobu se restaurační byznys ohromně proměnil a změnil se i pohled na to, co je a není dobré. Gastronomie se u nás zlepšuje raketovým tempem, jídla v této knize jsou však stále aktuální a moderní. Tvoří základy pro naše Café Imperial a naší restauraci Divinis přinesla již popáté ocenění Bib Gourmand v prestižním průvodci Michelin,“ popisuje Zdeněk Pohlreich vznik nového vydání kuchařky Prostřeno bez servítků. Obsahuje téměř 100 prověřených receptů moderní české a francouzské kuchyně, z nichž mnohé se staly ikonami gastronomie, a velmi osobní vyprávění o životě. „Od prvního vydání této knihy se mi změnil celý život. Zestárl jsem, zklidnil jsem se a jsem neskonale šťastný. Jediné, co si přeju, je, aby to trvalo věčně.“
Prodáno 10krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)