Kniha Čokoláda - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
jazyk česky
rok vydání 2006
vydání České vyd. 1.
Zobrazit více
nakladatel Ottovo nakladatelství
místo Praha
stran 39
rozměry 16 cm
poznámka barev. il.
ISBN 80-7360-060-9 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1607)
Dejvice, Nové Město, Smíchov
60 Kč

stav: viz foto, velmi dobrý, mírně ohnuté rohy

kniha 60 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  91 Kč
Zásilkovna  94 Kč
Balíkovna  55 Kč
osobní předání – Dejvice (Praha)  0 Kč
osobní předání – Nové Město (Praha)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
Předání: metro B nebo A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po domluvě. Obvykle brzo ráno, odpoledne až večer.
(21015)
Liberec I-Staré Město
98 Kč

stav: viz dále

2005 Stav: Velmi dobrý

kniha 98 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie

Historie prodejů

Prodáno jednou za cenu 20 Kč.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)