| jazyk | česky, anglicky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2013 | ||||||||
| vydání | 2. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Nadstavbový kurz vhodný zejména pro výuku odborné angličtiny na středních odborných učilištích připravujících profesionály v oboru gastronomie. Mohou jej však využít také provozní zaměstnanci a nižší management podniků veřejného stravování a hotelnictví. Učebnice obsahuje celkem 20 strukturovaných lekcí. Velmi užitečným oddílem učebnice je abecední slovníček, který shrnuje odbornou slovní zásobu z probraných tematických oblastí. Další součástí jsou mp3 ZDARMA v on-line podpoře s nahrávkami rozhovorů a textů. Mp3 ke stažení zdarma na www.fraus.cz
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)