Miroslav Pelikán ; fotografie Vladimír Doležal
| rok vydání | 2005 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz foto, dobrý, mírně opotřebené desky
| kniha | 75 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 91 Kč |
| Zásilkovna | 94 Kč |
| Balíkovna | 55 Kč |
| osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
| Předání: metro B nebo A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po domluvě. Obvykle brzo ráno, odpoledne až večer. | |
stav: výborný
| kniha | 50 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 96 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a mnoho praktických rad a zkušeností, děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky.
Prodáno 5krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)