Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

text Gabriele Gugetzerová ; styling a fotografie Studio L'eveque - Tanja a Harry Bischofovi ; [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]

Předkrmy a dezerty
nakladatel
rok vydání
vydání Vyd. 1.
jazyk česky
místo Praha
stran 125
rozměry 21 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-249-1356-8 (váz.)

Předkrmy a dezerty – vytříbená předehra nebo sladké finále? Zde najdete oboje: jemná sousta před hlavním chodem i sladké tečky po něm. Nebo si sestavíte kompletní menu z mnoha vybraných maličkostí. Menší porce plné vůní a různých chutí lze co nejrůzněji kombinovat a sestavit z nich vždy zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času a všechny suroviny jsou dostupné na trhu. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů. Artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku, čokoládová pěna, krevety v rosolu, krůtí závitky se šunkou a šalvějí, kuličky z jehněčího masa s wasabi, lososové závitky, mango s bílou čokoládou, palačinky plněné mletým telecím masem, rostbíf s oblohou, bagel s kaviárem, japonský nudlový salát, vejce plněná pestem, vepřové masové kuličky... Recepty pro všechny, kteří dobře plánují pohoštění a milují pestrý stůl. Chytré nápady a potřebné informace zaručují, že se vše podaří.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Cena
Heli39 (191)
Kladno
od 50 Kč

stav: jako nová

kniha 50 Kč
doporučená zásilka  60 Kč
osobní předání – Kladno  0 Kč
Pucimka (1)
Praha
od 55 Kč

stav: super stav

kniha 55 Kč
doporučená zásilka  60 Kč
osobní předání – Praha  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.