Kniha Technologie přípravy pokrmů 2 - učebnice pro kuchaře a číšníky - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk

kniha Technologie přípravy pokrmů 2 učebnice pro kuchaře a číšníky, IQ 147
vydání 6. české upr. vyd., V IQ 147 3.
Zobrazit více
nakladatel IQ 147
místo Praha
stran 350
rozměry 21 cm
poznámka vydáno [2003] dotisk
ISBN 80-239-0160-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(394)
Chodov
199 Kč

stav: nepatrně opotřebovaná viz popis

Brožovaná vazba, vydáno v roce 1996, zachovalá, použitá při studiu. Na prvním listu bez tisku drobný flíček jinak je obsah nepoškozen, nepokreslen apod. Nepatrně opotřebovaná.

kniha 199 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  49 Kč
osobní předání – Chodov (Praha)  0 Kč
Praha-Chodov a okolí
(14)
Hostivice, Smíchov, Vinohrady
180 Kč

stav: bez poškození

kniha 180 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Hostivice (Praha-západ)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
osobní předání – Vinohrady (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

2 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno 13krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)