Kniha Technologie přípravy pokrmů 2 - učebnice pro kuchaře a číšníky - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk

kniha Technologie přípravy pokrmů 2 učebnice pro kuchaře a číšníky, IQ 147
nakladatel IQ 147
vydání 6. české upr. vyd., V IQ 147 3.
místo Praha
stran 350
rozměry 21 cm
poznámka vydáno [2003] dotisk
ISBN 80-239-0160-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(129)
Ústí nad Labem-centrum
200 Kč

stav: Výborný, jako nová

kniha 200 Kč
Zásilkovna  80 Kč
osobní předání – Ústí nad Labem-centrum (Ústí nad Labem)  0 Kč
Při nákupu nad 2.000,- Kč hradím Zásilkovnu do výdejního místa. Koupí více knih pod limit ušetříte za dopravu.
(4)
Hostivice, Smíchov, Vinohrady
190 Kč

stav: bez poškození

kniha 190 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Hostivice (Praha-západ)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
osobní předání – Vinohrady (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 11krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy