Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
Stolničení
nakladatel
rok vydání
vydání Vyd. 2.
místo Praha
stran 217
rozměry 30 cm
poznámka il. (převážně barev.), mapy
ISBN 80-7168-752-9 (váz.)

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Cena knihy
Pokorna (240)
Praha-východ
150 Kč

stav: velmi zachovalá

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  65 Kč
osobní předání – Praha-východ  0 Kč
Widlista (13)
Praha
180 Kč

stav: Velmi dobrý

kniha 180 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  55 Kč
osobní předání – Praha  0 Kč
Nymburk, Kladno, Praha
200 Kč

stav: nový

kniha 200 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  60 Kč
osobní předání – Nymburk  0 Kč
osobní předání – Kladno  0 Kč
osobní předání – Praha  0 Kč
Strakonice
200 Kč

stav: výborný

kniha 200 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  60 Kč
osobní předání – Strakonice  0 Kč
vikova (76)
Olomouc
76 Kč

stav: Kniha výborný stav, velice mírně poškozený roh hřbetu

kniha 76 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  66 Kč
osobní předání – Olomouc  0 Kč
Jan100 (25)
Opava
55 Kč

stav: dobrý

kniha 55 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  67 Kč
Zásilkovna  75 Kč
osobní předání – Opava  0 Kč
Praha
200 Kč

stav: TOP

kniha 200 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  60 Kč
osobní předání – Praha  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.