Kniha The Effects of Selected Phosphate Salts and Hydrocolloids on the Textural Properties of Meat Product - Doctoral Thesis Summary - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
jazyk anglicky
rok vydání 2013
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
stran 38
ISBN 978-80-7454-308-1

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

I express my deepest gratitude to my supervisor doc. Ing. František Buňka, Ph.D., thanks for all his support and help during my doctoral program. I would like also to thank my consultant Ing. Robert Gál, Ph.D., for his support and guidance throughout my studies. My appreciation is also expressed to teachers in all university and faculty as well as staff members in Department of Microbiology and Food Technology. I am thankful to the students studying Bachelor and Master Programs for their support and co-operation throughout my practical studies. I wish to express my deepest love, respect and profound gratitude to my wife as well as my family, especially my father, for their support, love and understanding during the whole period of my study.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)