| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2023 | ||||||
| vydání | 1 | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2023 Stav: Velmi dobrý
| kniha | 186 Kč |
| Zásilkovna | 69 Kč |
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Už jste někdy jedli vozkovu polévku nebo mačanku? Tušíte, co jsou to bacekýchle a kontrabáš? A víte, kde by vás pohostili jabkanci či řepánky? Pokud ne, v této knize najdete na všechny otázky odpovědi. Tvůrci oblíbeného pořadu Toulavá kamera se totiž vydali do českých, moravských a slovenských krajů, aby tam zapátrali po původních recepturách našich předků. Ti dokázali zužitkovat vše, co si vypěstovali nebo nasbírali v lese, a v kuchyni z toho pak byli schopni vyčarovat naprosto neuvěřitelné, a přitom velmi jednoduché a nesmírně zdravé pokrmy. Tak se jimi nechte inspirovat a hlavně, ať vám chutná! Kniha vychází jako bonus k 20. výročí pořadu Toulavá kamera.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)