text Tanja Dusyová ; foto Jörn Rynio ; [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2009 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2009 Stav: Velmi dobrý, jako nová. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: bez vad
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Písková Lhota (Nymburk) | 0 Kč |
stav: Nová
Nevhodný dárek
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
osobní předání – Kolín I (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Brunch a bufet – to nejlepší nejen pro hosty Brunch a bufetové pohoštění jsou geniální vynálezy. Máme hosty a chceme, aby si všichni pochutnali, měli dobrou náladu a nikam nespěchali. Vše můžeme bez obav připravit na stůl a každý si vybere, nač má právě chuť. Více než 80 osvědčených receptů pro 6 až 20 porcí v podobě přepychové snídaně nebo brunche nám pomůže naplánovat teplé a studené občerstvení dopředu. Ovocný salát s vanilkovým jogurtem, čerstvý sýr s rajčaty a bazalkou, sýrová mísa s hroznovou hořčicí, pikantní cibulové muffiny, pečené brambory s avokádovým dipem, jarní závitky pečené v troubě, ostré kuřecí paličky, špenátová roláda s krevetami... Recepty pro hostitele, kteří se chtějí věnovat na party přátelům Chytré nápady a potřebné informace zaručují, že se vše podaří
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)