Kniha The influence of the coffee roasting process and coffee preparation on human physiology = - Vliv procesu paření a přípravy kávy na fyziologii člověka : doctoral thesis summary - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

author Dieu Thi Thanh Phan

kniha The influence of the coffee roasting process and coffee preparation on human physiology = Vliv procesu paření a přípravy kávy na fyziologii člověka : doctoral thesis summary, Tomas Bata University 2012
jazyk anglicky
rok vydání 2012
Zobrazit více
nakladatel Tomas Bata University
místo Zlín
stran 31
rozměry 21 cm
ISBN 978-80-7454-211-4 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)