| jazyk | anglicky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2016 | ||||||
| vydání | 1 | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Slovensko je tradičná vinohradnícka krajina s bohatou históriou a potenciálom na pestovanie viniča a výrobu vína. Slováci to už dávno dobre vedia, zvyšok sveta sa to práve vďaka prvému slovenskému vinárskemu bedekru v angličtine dozvie. Známy slovenský enológ a somelier Vladimír Hronský v úvodných kapitolách objasňuje, ako sa víno u nás vyrába a označuje. Okrem prehľadu tradičných a nových vyšľachtených odrôd viniča predstavuje aktuálne trendy v domácom vinárstve a poradí, akým slovenským vínom a syrom si uctiť vzácnu návštevu zo zahraničia. Hlavnú časť publikácie tvorí výber najlepších 365 slovenských vín sezóny 2014/2015 a profily 50 slovenských vinárstiev. Skvelý darček pre cudzincov, ktorí hľadajú ten správny tekutý suvenír.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)