| jazyk | slovensky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2006 | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Neodmysliteľný sprievodca každého hubára i kucháraPodrobný opis jednotlivých druhov húb, ich výskyt a obdobie rastuCharakteristické črty húb na farebných fotografiáchPrehľadné rozlíšenie jedlých, nejedlých, jedovatých a prudko jedovatých druhovRecepty na kuchynskú úpravu všetkých jedlých húbZoznam voľne rastúcich jedlých húb určených na priamy predaj alebo priemyselné spracovanie
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)