Kniha Zavařování a zužitkování veškerého ovoce a zeleniny v domácnosti - praktické, snadno pochopitelné naučení, jak lze ovoce buď v cukru neb octě zavařovati, zapařovati a v lihu nakládati a kompoty, povidla, huspeniny, marmelády, zmrzliny, pasty a nádivky z něho připravovati : spolehlivý rádce při všech způsobech konservován - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

na základě nejnovějších zkušeností praktických jakož i s pomocí předních sil odborných sepsal Čeněk Vorlíček

? obálka není k dispozici
rok vydání 1891
Zobrazit více
nakladatel A. Reinwart
místo V Praze
stran 80
rozměry 21 cm
poznámka il.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno jednou za cenu 890 Kč.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)