Kniha Vaříme zdravě, chutně a hospodárně - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotilo 5 uživatelů

Naps. [kol.] ; Karel Halačka: Základní zdravotní požadavky na sestavu a přípravu stravy, [předml.] ; Fot.: Olga Davidová, Bohuslava Štorová a Zdeněk Gaudl

nakladatel SZdN
rok vydání 1964
vydání 10. vyd., v SZdN 5., zkr. vyd.
místo Praha
stran 261
rozměry
poznámka [48] s. fot. příl. [16] s. barev. fot. příl.

V novém upraveném vydání úspěšné kuchařky vypustily autorky kapitolu o zavařování a provedly revizi jednotlivých předpisů, z nichž některé nevhodné a složité vyřadily. Pro přehlednost doplnily knihu třemi rejstříky, abecedním, speciálním a podle druhů pokrmů. Úvodní stať seznamuje se základními zdravotními požadavky na sestavu a přípravu stravy


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(153)
Dačice V
100 Kč

stav: Potrhaný papírový přebal

Kniha nedrží v deskách, jinak v pořádku

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  80 Kč
Balíkovna  70 Kč
osobní předání – Dačice V (Dačice, okr. Jindřichův Hradec)  0 Kč
(117)
Bílovec
85 Kč

stav: výborný na svůj věk- bez papírového obalu

kniha 85 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Bílovec (Nový Jičín)  0 Kč
(265)
55 Kč

stav: méně dobrý

* plastové desky
* knižní blok od desek oddělený, nicméně sám drží perfektně vcelku

kniha 55 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2019
Je k dispozici také vydání z roku 2006
Je k dispozici také vydání z roku 1999
Je k dispozici také vydání z roku 1995
Je k dispozici také vydání z roku 1990
Je k dispozici také vydání z roku 1983
Je k dispozici také vydání z roku 1978
Je k dispozici také vydání z roku 1975
Je k dispozici také vydání z roku 1974
Je k dispozici také vydání z roku 1966
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1958
Je k dispozici také vydání z roku 1957
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1954
Je k dispozici také vydání z roku 1953
Je k dispozici také vydání z roku 1952

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 5 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 10krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


EvikC 28. 01. 2022
Tato kuchařka má jedno plus - každá kapitola pojednává v úvodu o tom, jak správně s daným typem suroviny zacházet, jak připravit, jak zachovat hodnotné látky (jak na maso, luštěniny, zeleninu atd). Všechny základní, ale dnes i zapomenuté výborné recepty české kuchyně. Naučíte se podle ní vařit.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy