Kniha Vaříme zdravě, chutně a hospodárně - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotilo 5 uživatelů

Za odb. red. Jozy Břízové, Maryny Klimentové, Boženy Krchové a Jany Kolaříkové naps. Juliana Fialová, Marie Havelková, Maryna Klimentová, Vlasta Koseová, Božena Šmoková a Marie Urbanová ; Zdravot. úvody: K. Halačka ; Pérovky nakr. Vojtěch Kubašta ; Fot.:


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(94)
Klimkovice, Poruba, Vřesina
100 Kč

stav: Opotřebovaná

Kniha je opotřebovaná, obal je ušpiněný

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  94 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
osobní předání – Klimkovice (Ostrava-město)  0 Kč
osobní předání – Poruba (Ostrava, okr. Ostrava-město)  0 Kč
osobní předání – Vřesina (Ostrava-město)  0 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2019
Je k dispozici také vydání z roku 2006
Je k dispozici také vydání z roku 1999
Je k dispozici také vydání z roku 1995
Je k dispozici také vydání z roku 1990
Je k dispozici také vydání z roku 1983
Je k dispozici také vydání z roku 1978
Je k dispozici také vydání z roku 1975
Je k dispozici také vydání z roku 1974
Je k dispozici také vydání z roku 1966
Je k dispozici také vydání z roku 1964
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1958
Je k dispozici také vydání z roku 1957
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1953
Je k dispozici také vydání z roku 1952

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 6 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


EvikC 28. 01. 2022
Tato kuchařka má jedno plus - každá kapitola pojednává v úvodu o tom, jak správně s daným typem suroviny zacházet, jak připravit, jak zachovat hodnotné látky (jak na maso, luštěniny, zeleninu atd). Všechny základní, ale dnes i zapomenuté výborné recepty české kuchyně. Naučíte se podle ní vařit.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy