Kniha Technologie přípravy pokrmů 2 - učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 2006
vydání 2., upr. vyd.
Zobrazit více
nakladatel Fortuna
místo Praha
stran 85
rozměry 30 cm
poznámka barev. il.
ISBN 80-7168-952-1 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(90)
Olomouc
100 Kč

stav: Nová

kniha 100 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Olomouc  0 Kč
70 Kč

stav: Jako nová

Nepoužitá, jako nová.

kniha 70 Kč
Zásilkovna  89 Kč

stav: Nove

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  98 Kč
Zásilkovna  84 Kč
Bechlín
100 Kč

stav: Jako nová

Krásný stav.. Je jako nová

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  65 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Bechlín (Litoměřice)  0 Kč
70 Kč

stav: velmi dobrý

Na přebalu je lehce znát užívání, vevnitř jako nová.

kniha 70 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Bílé Předměstí, Pardubice-Staré Město, Studánka
70 Kč

stav: mírně ohnuté rohy

kniha 70 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Bílé Předměstí (Pardubice)  0 Kč
osobní předání – Pardubice-Staré Město (Pardubice)  0 Kč
osobní předání – Studánka (Pardubice)  0 Kč
do konce června možnost osobního předání v Pardubicích, od prázdnin dál se uvidí ;-)
(26)
150 Kč

stav: nová,obalená

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
(77)
Prostějov
80 Kč

stav: v pořádku

kniha 80 Kč
Zásilkovna  80 Kč
Balíkovna  75 Kč
osobní předání – Prostějov  0 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 1999

Sháním tuto knihu

2 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Historie prodejů

Prodáno 2krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat