Kniha Technologie přípravy pokrmů 2. - učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 1999
vydání 1. vyd.
Zobrazit více
nakladatel Fortuna
místo Praha
stran 93
rozměry 30 cm
ISBN 80-7168-626-3 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(38)
Frýdek, Místek
50 Kč

stav: velmi dobrý

kniha 50 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Frýdek (Frýdek-Místek)  0 Kč
osobní předání – Místek (Frýdek-Místek)  0 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2006

Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno 5krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)