Kniha Vaříme zdravě, chutně a hospodárně - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotilo 5 uživatelů

Autor: kol. ; Karel Halačka: Základní zdravotní požadavky na sestavu a přípravu stravy, úvod ; Fot.: [kol.]


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(52)
Mnichovo Hradiště
100 Kč

stav: běžné opotřebení, viz foto

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
osobní předání – Mnichovo Hradiště (Mladá Boleslav)  0 Kč
Osobní předání upřednostňuji v Mnichově Hradišti, kde se vyskytuji nejčastěji. V Mladé Boleslavi či jinde v okolí pouze výjimečně, pokud tam zrovna budu mít cestu.
(7)
Město Albrechtice, Pod Bezručovým vrchem
100 Kč

stav: použitá, bez zjevného poškození

kniha 100 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Město Albrechtice (Bruntál)  0 Kč
osobní předání – Pod Bezručovým vrchem (Krnov, okr. Bruntál)  0 Kč
(379)
180 Kč

stav: v pořádku

kniha 180 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  94 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2019
Je k dispozici také vydání z roku 2006
Je k dispozici také vydání z roku 1999
Je k dispozici také vydání z roku 1995
Je k dispozici také vydání z roku 1990
Je k dispozici také vydání z roku 1983
Je k dispozici také vydání z roku 1978
Je k dispozici také vydání z roku 1974
Je k dispozici také vydání z roku 1966
Je k dispozici také vydání z roku 1964
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1958
Je k dispozici také vydání z roku 1957
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1954
Je k dispozici také vydání z roku 1953
Je k dispozici také vydání z roku 1952

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 6 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


EvikC 28. 01. 2022
Tato kuchařka má jedno plus - každá kapitola pojednává v úvodu o tom, jak správně s daným typem suroviny zacházet, jak připravit, jak zachovat hodnotné látky (jak na maso, luštěniny, zeleninu atd). Všechny základní, ale dnes i zapomenuté výborné recepty české kuchyně. Naučíte se podle ní vařit.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy