Autor: kol. ; Karel Halačka: Základní zdravotní požadavky na sestavu a přípravu stravy, úvod ; Fot.: [kol.]
| rok vydání | 1975 | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 13. vyd. | ||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: běžné opotřebení, viz foto
| kniha | 100 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| osobní předání – Mnichovo Hradiště (Mladá Boleslav) | 0 Kč |
| Osobní předání upřednostňuji v Mnichově Hradišti, kde se vyskytuji nejčastěji. V Mladé Boleslavi či jinde v okolí pouze výjimečně, pokud tam zrovna budu mít cestu. | |
stav: použitá, bez zjevného poškození
| kniha | 100 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| osobní předání – Město Albrechtice (Bruntál) | 0 Kč |
| osobní předání – Pod Bezručovým vrchem (Krnov, okr. Bruntál) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Prodáno 10krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)