Joza Břízová, Maryna Klimentová a kolektiv ; [recepty kolektivu autorek upravil a doplnil Martin Jiskra]
| rok vydání | 2006 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | Vyd. 19., (V EMG 2., přeprac. a | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Používaná
| kniha | 50 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| osobní předání – Čestlice (Praha-východ) | 0 Kč |
| osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
| Osobní předání v Praze je poblíž metra Anděl - křižovatka Plzeňská x Radlická; obvykle ve všední dny, ideálně od oběda dál. V Čestlicích lze obvykle kdykoliv celý týden. Praha 4 a 10 po domluvě | |
stav: viz popisek
Vydání 2006 Ikar (dle ISBN, zde chybná obálka), perfektní stav, jako nová, pouze ťuklý spodní hřbet.
| kniha | 160 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 49 Kč |
| osobní předání – České Budějovice 2 (České Budějovice) | 0 Kč |
| Osobní předání u nového Kauflandu stojícího na křižovatce M. Horákové a Husovy tř. (sídliště Vltava). Po zakoupení knihy mě prosím kontaktujte e-mailem či SMS pro sladění termínu předání (zobrazí se po úhradě). | |
stav: Běžné opotřebení
| kniha | 200 Kč |
| Zásilkovna | 99 Kč |
| osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Hloubětín (Praha) | 0 Kč |
stav: bez obalu, ušpiněná ořízka, razítko knihovny
| kniha | 100 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 49 Kč |
| osobní předání – Jince (Příbram) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
Prodáno 6krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)